La societat Trasplantaments Sant Iscle va néixer l’any 2000, és una empresa dedicada als trasplantaments de grans arbres i plantes en general, ja siguin exemplars o de mesures més petites.

Hem venut els nostres grans arbres (que hem trasplantat per a l’empresa Jardineria i Vivers Sant Iscle) a Holanda, França, Itàlia, Bulgària, etc. Creiem que la millor forma d’interaccionar amb Europa és exportant el nostre producte, d’aquesta manera tenim relació constant amb el mercat exterior dels grans exemplars. Creiem que la nostra experiència es basa amb el treball diari. Podeu consultar el nostre currículum 
aqui.

El tret diferencial de Transplantaments Sant Iscle és la venda del producte acabat a professionals del sector. El millor aprenentatge rebut són els aproximadament 14.000 arbres desarrelats fins a dia d’avui. El nostre personal especialitzat i la maquinària pròpia són part de l’èxit de Transplantaments Sant Iscle. Per obtenir més informació dels productes acabats, que comercialitza el viver podeu consultar la web de Jardineria i Vivers Sant Iscle (www.viversantiscle.com), empresa mare de Trasplantaments Sant Iscle. Podreu veure grans arbres que arranquem dels boscos i de les ciutats, que viuen amb contenidors. L’empresa està dotada d’un complex equip de fertirrigació d’última generació adaptat a la planta exemplar.

Si l’activitat que desenvolupem es del seu interès, el convidem a visitar les nostres instal·lacions. Consulteu l’apartat de trasplantaments on apareixen algunes de les obres realitzades per nosaltres.